supR-bewoner

Ben je benieuwd naar werkzaamheden van supRmen bij jou in de buurt? Of heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via dit contact formulier! Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op!

Wij voeren voor veel woningcorporaties onderhoudsinspecties uit. Deze inspectie wordt gedaan door middel van het gebruik van een drone.
Het gebruik van deze moderne techniek kan soms vragen of interesse opwekken. Hieronder kun je meer algemene informatie vinden, of het contactformulier invullen.

Werkzaamheden

Tijdens deze onderhoudsinspectie zal supRmen met een drone foto-opnames maken van de complexen van woningcorporaties. De drone vliegt daarbij rondjes rondom en over de complexen. Terwijl deze drone daar vliegt worden foto’s gemaakt van de daken of gevels.

Privacy gewaarborgd

Komt u dan ook op de foto? Nee, dat is niet het geval. Er worden alleen foto’s van de daken van de complexen van woningcorporatie Ymere gemaakt. Eventuele personen die onverhoopt toch op de foto komen, zullen onherkenbaar worden gemaakt. Dit is vergelijkbaar met Google Streetview. 

Bereikbaarheid

Tijdens de inspectie is uw woning gewoon bereikbaar. Er wordt wel een vlieggebied van de drone afgezet. Dit houdt in dat er een klein gedeelte van bijvoorbeeld een parkeerplaats of stoep tijdelijk kort zal worden gebruikt om met de drone te stijgen en te landen. De werkzaamheden gaan naar verwachting maximaal een dag in beslag nemen.

Tijdstip inspectie

Bij goed weer wordt de inspectie in de periode tussen 1 en 15 maart uitgevoerd. Weersinvloeden en andere onvoorziene omstandigheden kunnen de duur en start van de werkzaamheden verstoren. In dit geval kunnen de werkzaamheden worden verplaatst naar een alternatieve datum. 

Hoe herkent u de inspecteurs?

De medewerkers van supRmen kunnen zich legitimeren en hebben een kopie van deze brief.

Overlast

Wij doen er alles aan de overlast te beperken. Om de gegevens correct te kunnen verwerken worden in de omgeving van de complexen tijdelijk kleine, losse vloerplaten neergelegd met de tekst “niet weghalen.” Deze platen gebruiken wij om de gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te passen. Zodra de werkzaamheden klaar zijn worden deze vloerplaten weggehaald. De drone is in de lucht vrij stil (maar niet geruisloos) en het blijft toch altijd een mooi gezicht voor veel mensen. Ter plekke komen kijken is daarom altijd mogelijk.