Client
Provincie Zuid-Holland

 

Geleverde diensten
Photography
Videography
Art Direction
Drone experience

Het Bentwoud

Het Bentwoud is een zeer geliefde plek dat aan ten oosten van Benthuizen ligt. Het nieuwe natuur-en recreatiegebied mag dan een jong bos zijn, het is inmiddels al een flink bos. In dit woud zijn de afgelopen jaren 2,5 miljoen bomen en struiken geplant en 80 kilometer aan wandel-en-fietspaden.
De opdrachtgever kwam naar supRmen toe met de vraag of wij een mooie film konden maken ter gelegenheid van de opening van het bos.
Geïnspireerd door de groene architectuur en omgevingscontext heeft supRmen een productie gecreëerd die het uniek gevoel van dit natuurschoon overbrengt.

SupRmen werd door de opdrachtgever benaderd om de schoonheid van het bos visueel weer te geven in een film.

De prachtige flora en fauna in het bos dienden als inspiratiebron voor de film die precies weergeeft hoe mooi en uniek dit gebied is.
A Little Of Our Story

Heerlijk in het groen in het midden van de Randstad

SupRmen was tijdens dit project verantwoordelijk voor het concept van de film, (drone) videografie en fotografie en de complete begeleiding. Tijdens de opening van het bos werd er gebruik gemaakt van een zogenaamde drone experience waarbij bezoekers door middel van drones en een VR bril van bovenaf het gebied konden ontdekken en het zo nog beter konden ervaren.

Meer projecten