Client
KIKX Development
Dura Vermeer
Geleverde diensten
Concepting
Brand Strategy
Photography
Videography
Art Direction

Peppelweg Rotterdam

In Rotterdam, in de dynamische wijk Schiebroek, ligt de Peppelweg. Een geheel blok aan woning-en-winkel vastgoed is getransformeerd tot een volledig nieuwe woonwijk in jaren 30 Art Deco stijl. Het project betreft 63 nieuwe woningen die een mooie upgrade geven aan deze klassieke wijk.

KIKX development heeft supRmen benaderd om de bouw van het project visueel te weergeven. Met als resultaat een film over het tweejarige project. Van de sloop tot en met nieuwe woningen zoals ze nu zijn geworden.

Door de nauwe samenwerking tussen de opdrachtgever en het media team, heeft supRmen een omvangrijke filmcampagne kunnen maken. Het project heeft een aanzienlijke bereikbaarheid getoond en is overhandigd aan alle gloednieuwe eigenaren van dit woning project.

De bouw van het project heeft bij elkaar 2 jaar geduurd.

Het verhaal in het kort

Ruimtelijk wonen in het midden van de stad

SupRmen was tijdens dit omvangrijke project verantwoordelijk voor het concept, de videografie en begeleiding van de film. Door de succesvolle samenwerking met de opdrachtgever en het mediateam is er een prachtig document ontstaan welke met veel lof is ontvangen door de bewoners en de gemeente.

See Our Story

Wonen aan de Peppelweg

Meer projecten