Client
Rutten – Van der Weijden Architecten
Makelaarskantoor Langejan
Van der Tempel bouw
Geleverde diensten
Brand Strategy
Photography
3D visualisation
Art Direction
Website

Tolhuyzen Rotterdam

Het nieuwbouwproject De Tolhuyzen in Rotterdam. In dit project valt direct de focus op de toekomst en duurzaamheid op. De woningen zijn licht en stralen rust uit door het witte stucwerk en de bamboe bekleding. De huizen worden gebouwd met duurzame materialen.

Architectenbureau Rutten Van der Weijden ontwierp het interieur en exterieur.  supRmen verzorgde onder andere de visualisatie om het project echt tot leven te brengen.

Met dit project krijgen toekomstige huiseigenaren een duidelijk beeld van hun nieuwe huis en de omgeving. Geen platte tekeningen en plattegronden, maar een mooie visuele 3D presentatie van een toekomstgericht en duurzaam huis.

SupRmen heeft met De Tolhuyzen een duurzaam en toekomstgericht project ontwikkeld. Van de informatieve website vol visuele elementen tot de ontwikkeling van de huisstijl welke uitstekend past bij de gewenste sfeer die De Tolhuyzen wilt uitstralen.

A Little Of Our Story

Ruimtelijk wonen in het midden van de stad

The elegant campaign and brand developed by supRmen helped set the Tolhuyzen apart, making it one of the most anticipated new development launches in recent memory. The brand garnered press and attention in the real estate community through premium collateral and content, setting up the development for distinction.

See Our Story

Meer projecten