Open sollicitatie

Full-time/Part-time
Rotterdam/Remote

Kom jij ons team versterken?

Heb jij affiniteit met technologie en vastgoed? Heb je een scherp oog voor detail en interesse in 3D-modellering? Bij supRmen hebben we altijd ruimte voor getalenteerde professionals die ons team willen versterken.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde individuen die graag willen bijdragen aan de groei en het succes van supRmen. Als open sollicitant verwelkomen we jouw interesse en expertise, ongeacht jouw specifieke achtergrond.

Als lid van ons team krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan innovatie binnen de vastgoedbranche en mee te werken aan de ontwikkeling van ons platform of AI.

Heb jij de vaardigheden, creativiteit en drive om een verschil te maken in de wereld van vastgoedtechnologie? Stuur ons jouw CV en motivatiebrief naar info@supRmen.com. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Let op: omdat dit een open sollicitatie is, kunnen we niet garanderen dat er vacatures beschikbaar zijn. Jouw sollicitatie zal echter zorgvuldig worden beoordeeld en we zullen contact met je opnemen als er mogelijkheden ontstaan die aansluiten bij jouw profiel.

Solliciteren

Niet de jusite vacature? Bekijk alle vacatures
Bedankt! Je sollicitatie is succesvol ontvangen!
Oeps! Er is iets mis gegegaan bij het verzenden van je sollicitatie.

Wanna work with us?

Open sollicitatie
Full-time/Part-time
Rotterdam/Remote