Tegen welke uitdagingen loop jij aan? Grote kans dat accurate vastgoeddata een deel is van de oplossing.

Zonder actueel inzicht en overzicht van vastgoeddata is sturen naar optimale prestaties lastig. Het gevaar bestaat dat problemen zich blijven voordoen. Dit maakt het lastiger om de planning, levertijden en productiviteit te behalen.
fotorealistisch 3D model van vastgoed, supRmen visuele vastgoeddata voor meer inzicht

Altijd automatisch de juiste vastgoeddata voor de juiste persoon beschikbaar

Waar overdracht van juiste informatie voor veel bedrijven een pijnpunt kan zijn is supRmen hét platform dat helpt met het aanleveren van de juiste informatie bij alle stakeholders.

supRmen platform voor visuele vastgoeddata, drone inspectie, AI-powered analyse van 3D-modellenMock up te verzamelen vastgoeddata via supRmen platform
supRmen logo

Woningcorporaties

Organisatie breed inzicht door visuele vastgoeddata

Vastgoedbeheerders

Inzicht deelbaar met alle stakeholders

Onderhoudspartijen

Gebruik accurate vastgoeddata om processes te verbeteren

Krachtige oplossingen

Meer inzicht in 3 stappen

Onze oplossing is drieledig. Allereerst verzamelen wij middels drone inspecties de hoogste kwaliteit visuele vastgoeddata. Deze data is voor alle partijen inzichtelijk op één platform. Op het platform levert iedere stakeholder zijn bijdrage om de data om te zetten in waardevolle informatie. Daarmee vult supRmen jouw toolbox aan!

# 01 / 03

Vastgoeddata uit drone inspectie

Voor de beste inzichten heb je meest betrouwbare brondata nodig. Wij geloven dat frequente, high-accuracy vastgoed scans in de vorm drone inspecties helpen bij het vergaren van de juiste data en het creëren van de gewenste informatie.

Gebruik deze informatie om terug te kijken, het nu te interpreteren en voorspellingen over de toekomst te  maken.

# 02 / 03

Een modulair digitaal platform


Sluit de meest actuele vastgoeddata aan op de strategie. Door interactieve visualisaties haal je via ons platform informatie op voor het maken van accurate begrotingen, MJOP conform NEN2767, het monitoren van trends en meer.

# 03 / 03

Vul je toolbox aan met supRmen

supRmen is de gebouw inspectie methode waar je niet zonder kunt.  Doe je inspectie op basis van een compleet fotorealistisch 3D-model in plaats bezoek op locatie en slechts enkele foto's. Dit stelt jou als expert in staat om gebreken makkelijk te vinden, op te meten te beoordelen en te delen met belanghebbende. Ook op anders onbereikbare plaatsen.

Mock up supRmen platform 3D-modellen geplot op kaart
Ambitie

Duurzamer met supRmen

✓ Verlaag reistijd door bezoeken te vervangen met een objectief 3D model
✓ Ontdek problemen vroegtijdig & maak preventieve onderhoudsplanningen
✓ Snelle complete warmte scans die bijdragen bij verduurzaming van gebouwen