Blogs
March 6, 2024

Automatische gebouwanalyse: de uitkomst voor woningcorporaties

Niek Tettero

In de wereld van vastgoedbeheer hebben woningcorporaties te maken met talloze uitdagingen, van naleving van normen zoals NEN 2767 en NEN 2580 tot het opstellen van Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP). Automatische gebouwanalyse is de gamechanger die deze uitdagingen vereenvoudigt.

Met geavanceerde algoritmen en artificial intelligence (AI) bieden onze automatische gebouwanalyses een efficiënte en tijdbesparende manier om accurate gebouwinformatie te verzamelen. Zo voldoet het automatisch aan normen zoals NEN 2580, minimaliseert fouten, en ondersteunt bij het opstellen van MJOP en het voldoen aan de NEN 2767-norm.

Voor veel woningcorporaties is conformiteit met ILT-normen essentieel. Automatische gebouwanalyse biedt een snelle en grondige aanpak om aan deze normen te voldoen, waardoor niet alleen de leefomgeving voor bewoners wordt gewaarborgd, maar ook boetes worden vermeden.

In de race om vastgoed efficiëntie is het omarmen van automatische gebouwanalyse voor woningcorporaties niet alleen verstandig, maar ook noodzakelijk. Deze technologische revolutie biedt een geoptimaliseerde aanpak voor vastgoedbeheer, waardoor woningcorporaties kosten kunnen besparen en hun vastgoedportefeuille effectiever kunnen beheren.

Related posts

Blogs
April 17, 2024

Automatische Gebouwanalyse: een revolutie voor woningcorporaties

Lees verder
Blogs
April 8, 2024

Jouw partner in visuele vastgoeddata

Lees verder
Blogs
March 27, 2024

Van luchtfoto's tot 3D-modellen: De evolutie van drone inspecties van gebouwen

Lees verder

Eenvoudig besparen op inspectiekosten?

Neem contact op en kom meer te weten over de besparingen en voordelen die onze oplossingen bieden.

“Weten wat de financiële voordelen zijn van accurate en complete vastgoeddata? Bereken jouw kostenbesparing.”

Jasper Nederlof
Directeur - supRmen

Plan gratis demo

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.