Blogs
March 21, 2024

De eerste maanden van Julia bij supRmen

Jasper Nederlof
Directeur - Suprmen

In december verwelkomde wij Julia. Na de eerste twee maanden gingen wij met haar in gesprek om te kijken hoe het gaat en hoe de afgelopen periode haar is bevallen. Lees in deze blog hoe Julia haar eerste maanden heeft ervaren.

Als nieuwkomer bij supRmen voelde ik me meteen thuis. Het bedrijf ademt dynamiek, jeugdigheid en flexibiliteit. Het was een fijn, vertrouwd gevoel. Iedereen was blij met mijn komst en was vanaf het eerste moment heel open.

Mijn taken varieerden van het vinden van het juiste datamodel tot het trainen van AI door het annoteren van foto's. "Commercie is niet mijn sterkste punt en ik kan hier nog veel over leren. Door samen met collega's aan een project te werken wat hierover gaat leer je daar heel veel van."

Wat ik het meest waardeer, is de bedrijfscultuur. Ik ben enorm verrast door de openheid en het enthousiasme van het bedrijf. Daarnaast vind ik het erg fijn dat ik zelf kan bepalen wanneer ik aan het werk ben en wanneer ik aanwezig ben op kantoor, dat is voor naast mijn studie erg prettig.

Ondersteuning en begeleiding zijn altijd aanwezig. Er is altijd ruimte om vragen te stellen of ergens over in discussie te gaan als jij denkt dat het anders kan. Dit heeft me geleerd dat het alleen maar goed is om om hulp te vragen als iets je niet helemaal ligt.

Het samenwerken met andere teams en afdelingen is een waardevolle ervaring geweest. Met name het brainstormen en onderzoeken met elkaar binnen een project vind ik leuk. Daarnaast vind ik het fijn als ik mensen kan ondersteunen met mijn kennis en mijn steentje kan bijdragen aan projecten.

Voor de komende maanden hoop ik me verder te specialiseren. Ik zou me na een tijdje willen specialiseren in een tak die mij interesseert, of er zelfs een op willen zetten als ik daar genoeg kennis van heb ontwikkeld. Mijn doel is om zoveel mogelijk te leren en bij te dragen aan de groei van supRmen.

Related posts

Blogs
April 17, 2024

Automatische Gebouwanalyse: een revolutie voor woningcorporaties

Lees verder
Blogs
April 8, 2024

Jouw partner in visuele vastgoeddata

Lees verder
Blogs
March 27, 2024

Van luchtfoto's tot 3D-modellen: De evolutie van drone inspecties van gebouwen

Lees verder

Eenvoudig besparen op inspectiekosten?

Neem contact op en kom meer te weten over de besparingen en voordelen die onze oplossingen bieden.

“Weten wat de financiële voordelen zijn van accurate en complete vastgoeddata? Bereken jouw kostenbesparing.”

Jasper Nederlof
Directeur - supRmen

Plan gratis demo

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.