Blogs
February 6, 2024

Jouw partner in (visuele) vastgoeddata

Niek Tettero

Vatgoeddata, een breed begrip. Van locatiegegevens en woningwaardes tot contract- en elementbeheer. Dit laatste heeft overlap met wat wij doen, maar de manier waarop wij dit doen is uniek.

In de wereld van vastgoedbeheer en in de bouwsector zijn nauwkeurige data en informatie van onschatbare waarde. Het vormt de basis van doordachte beslissingen, effectief beheer en succesvolle projecten. Bij supRmen hebben we ons gesprecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en betrouwbare data. Als jouw partner leveren we hoogwaardige vastgoeddata en inzichten.

Welke data leveren we?

Onze focus ligt op visuele data in de vorm van fotorealistische 3D-modellen. Met AI-powered analyses zetten we deze vastgoeddata in no-time om naar informatie en inzichten. Denk daarbij aan het herkennen van gebouwelementen, inclusief aantallen maatvoeringen en schades. 

Meer dan data alleen

Buiten de informatie bieden de modellen visueel en interactief inzicht in vastgoedobjecten. De kwaliteit van het visuele component is waar wij ons onderscheiden. 

Denk je eens in, je hebt de mogelijk om online hetzelfde te zien als bij een visuele inspectie op locatie. Dit gaat veel verder dan tekeningen, informatie beschikbaar vanuit bronnen als Google Streetview of een enkele foto die op locatie wordt gemaakt. Het stelt je in staat om vanuit elke hoek elk detail te inspecteren. Dit is de kracht van onze technologie.

Data als integrale oplossing

De toepassingen van onze vastgoeddata zijn veelzijdig en kunnen zich uitstrekken over verschillende aspecten van het beheren van vastgoed. Of het nu gaat om het plannen van onderhoud om kosten te minimaliseren, het begeleiden van renovatieprojecten om efficiëntie te verhogen, of het identificeren van kansen voor duurzame verbeteringen, onze data en inzichten kunnen een verschil maken.

Wij geloven in de kracht van data, maar zijn ons er van bewust dat de data dan wel voor iedereen binnen jouw organisatie makkelijk voorhanden moet zijn. Om die reden zijn wij actief bezig met het vergroten van de deelbaarheid van de data. Buiten dat ons platform voor alle belanghebbende toegankelijk is zijn we actief bezig met de ontwikkeling van APIs zodat we andere vastgoedsoftware kunnen voeden met onze data.

Wij geloven dat met betrouwbare data in handen, vastgoedbeheerders en bouwprofessionals doordachte beslissingen nemen die leiden tot efficiëntie, kostenbesparingen en kwaliteitsverbetering.

Lees hier verder over supRmen als organisatie.

Related posts

Blogs
May 31, 2024

Het Menselijke Aspect van AI in Vastgoeddigitalisatie: Samenwerking tussen Mens en Machine

Lees verder
Blogs
April 17, 2024

Automatische Gebouwanalyse: een revolutie voor woningcorporaties

Lees verder
Blogs
April 8, 2024

Jouw partner in visuele vastgoeddata

Lees verder

Eenvoudig besparen op inspectiekosten?

Neem contact op en kom meer te weten over de besparingen en voordelen die onze oplossingen bieden.

“Weten wat de financiële voordelen zijn van accurate en complete vastgoeddata? Bereken jouw kostenbesparing.”

Jasper Nederlof
Directeur - supRmen

Plan gratis demo

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.